Star Wars: Obi-Wan Kenobi počinje sa snimanjem, predstavljena glumačka postava – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Wars: Obi-Wan Kenobi počinje sa snimanjem, predstavljena glumačka postava

Star Wars: Obi-Wan Kenobi počinje sa snimanjem, predstavljena glumačka postava

Jučer je službeni portal “Zvjezdanih ratova” objavio vijest da u travnju počinje snimanje nove limitirane serije naslovljene Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Ewan McGregor i Hayden Christensen se vraćaju kao naslovni Obi-Wan Kenobi i Anakin Skywalker odnosno Darth Vader, reprizirajući svoje uloge iz prve tri epizode Star Warsa.

McGregoru i Christensenu se pridružuju Joel Edgerton i Bonnie Piesse koji također repriziraju svoje uloge ujaka Bena i tete Beru, a u ostalim ulogama pojavit će se još Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell i Benny Safdie. Deboraw Chow, redateljica dvije epizode iz prve sezone Mandaloriana će režirati seriju za Disney+.

Prvotna narudžba od šest epizoda srezana je na četiri epizode koje će se početi snimati u Bostonu, u Engleskoj kroz koji dan. Serija bi se mogla pojaviti na streaming servisu kasno ove godine ili rano sljedeće.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Luke Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera (Hayden Christensen). Miniserija će se događati otprilike deset godina nakon završetka “Return of the Sith”.

StarWars.com
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861