Obi-Wan, Tatooine, Darth Vader — novi trailer za Disneyjevu seriju ima sve što fanovi vole – serijala.com
Trenutno čitaš
Obi-Wan, Tatooine, Darth Vader — novi trailer za Disneyjevu seriju ima sve što fanovi vole

Obi-Wan, Tatooine, Darth Vader — novi trailer za Disneyjevu seriju ima sve što fanovi vole

Dvadesetak dana prije premijere nove Disneyjeve serije Star Wars: Obi-Wan Kenobi, streaming platforma je predstavila novi trailer. Materijal je svoju premijeru imao 4. svibnja (May the 4th, kužite?? Star Wars?? Sila?), a mi vam ga predstavljamo samo dva dana nakon svjetske premijere. Sve je ovdje, nema nikakvih iznenađenja, a bojimo se da će i rizici biti svedeni na minimum. Kako i ne bi kad se sama serija odvija prije prvog filma, “Nove nade”.

Ewan McGregor i Hayden Christensen se vraćaju kao naslovni Obi-Wan Kenobi i Anakin Skywalker odnosno Darth Vader, reprizirajući svoje uloge iz prve tri epizode Star Warsa. McGregoru i Christensenu se pridružuju Joel Edgerton i Bonnie Piesse koji također repriziraju svoje uloge ujaka Bena i tete Beru, a u ostalim ulogama pojavit će se još Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell i Benny Safdie. Deboraw Chow, redateljica dvije epizode iz prve sezone Mandaloriana će režirati seriju za Disney+.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Lukea Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera (Hayden Christensen). Miniserija će se događati otprilike deset godina nakon završetka “Epizode III: Osveta Sitha”. Obi-Wan je prvotno zaradio narudžbu od šest epizoda koja je skresana na četiri epizode, ali čini se da će limitirana serija ipak imati šest epizoda. Premijera serije bit će 27. svibnja na Disney+.

Disney+ u Hrvatsku stiže 14. lipnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861