Obi-Wan Kenobi dolazi na Disney+ 25. svibnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Obi-Wan Kenobi dolazi na Disney+ 25. svibnja

Obi-Wan Kenobi dolazi na Disney+ 25. svibnja

Nakon prilično neceremonijalnog završetka prve (i jedine?) sezone “Knjige Bobe Fetta” Disney je najavio novu seriju iz svemira Star Warsa. Obi-Wan Kenobi stiže na streaming servis točno 39 godina od premijere “Epizode VI: Povratka Jedija”. Premijera serije bit će 25. svibnja.

Ewan McGregor i Hayden Christensen se vraćaju kao naslovni Obi-Wan Kenobi i Anakin Skywalker odnosno Darth Vader, reprizirajući svoje uloge iz prve tri epizode Star Warsa. McGregoru i Christensenu se pridružuju Joel Edgerton i Bonnie Piesse koji također repriziraju svoje uloge ujaka Bena i tete Beru, a u ostalim ulogama pojavit će se još Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell i Benny Safdie. Deboraw Chow, redateljica dvije epizode iz prve sezone Mandaloriana će režirati seriju za Disney+.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Lukea Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera (Hayden Christensen). Miniserija će se događati otprilike deset godina nakon završetka “Epizode III: Osveta Sitha”. Obi-Wan je prvotno zaradio narudžbu od šest epizoda koja je skresana na četiri epizode, ali čini se da će limitirana serija ipak imati šest epizoda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861