Hayden Christensen se vraća kao Darth Vader u Star Wars: Obi-Wan Kenobi – serijala.com
Trenutno čitaš
Hayden Christensen se vraća kao Darth Vader u Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Hayden Christensen se vraća kao Darth Vader u Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Jedna od najvećih vijesti jučerašnjih Disneyjevih najava je i potvrda da će se Hayden Christensen vratiti kao Anakin Skywalker, točnije Darth Vader, u nadolazećoj seriji za Disney+ — Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Vijest je pratila i kratka video najava na službenom Star Wars Twitter računu u kojoj je predstavljen logo nove serije.

Disney+ je već ranije najavio kako će Ewan McGregor reprizirati svoju ulogu iz prve tri epizode Star Warsa i da je naručeno šest epizoda za tad tek najavljeni streaming servis. Problemi su se počeli gomilati nakon premijere Mandaloriana jer su scenariji Obi-Wana bili neobično preslični radnji prve Disneyeve serije. Disney je negirao kako postoje problemi s produkcijom serije, čak je i sam Ewan McGregor potvrdio da su nagađanja samo hrpa gluposti, ali kasnije je narudžba bila srezana sa šest na četiri epizode koje će se početi snimati u Bostonu u siječnju sljedeće godine. U Engleskoj, ne SAD-u.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Luke Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera (Hayden Christensen). Miniserija će se događati otprilike deset godina nakon završetka “Return of the Sith”. 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861