Teaser: Obi-Wan Kenobi stiže na Disney+ za nešto više od dva mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Obi-Wan Kenobi stiže na Disney+ za nešto više od dva mjeseca

Teaser: Obi-Wan Kenobi stiže na Disney+ za nešto više od dva mjeseca

Nešto više od dva mjeseca prije premijere svoje najnovije serije iz (očito vrlo limitirane) Star Wars riznice, Disney je predstavio prvi video materijal iz Obi-Wan Kenobija. Još jednom se vraćamo već poznatim likovima na još poznatijim lokacijama, ali s dovoljno svježih lica i planeta da ne bude baš festival nostalgije. Iako već samo po sebi to i jest.

Ewan McGregor i Hayden Christensen se vraćaju kao naslovni Obi-Wan Kenobi i Anakin Skywalker odnosno Darth Vader, reprizirajući svoje uloge iz prve tri epizode Star Warsa. McGregoru i Christensenu se pridružuju Joel Edgerton i Bonnie Piesse koji također repriziraju svoje uloge ujaka Bena i tete Beru, a u ostalim ulogama pojavit će se još Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell i Benny Safdie. Deboraw Chow, redateljica dvije epizode iz prve sezone Mandaloriana će režirati seriju za Disney+.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Lukea Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera (Hayden Christensen). Miniserija će se događati otprilike deset godina nakon završetka “Epizode III: Osveta Sitha”. Obi-Wan je prvotno zaradio narudžbu od šest epizoda koja je skresana na četiri epizode, ali čini se da će limitirana serija ipak imati šest epizoda. Premijera serije bit će 25. svibnja na Disney+.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861