Star Trek: Strange New Worlds stiže na Paramount+ u svibnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Strange New Worlds stiže na Paramount+ u svibnju

Star Trek: Strange New Worlds stiže na Paramount+ u svibnju

Paramount je odlučio pustiti novi trailer za Star Trek: Strange New Worlds isti dan kada je Disney predstavio prvi materijal iz svoje nadolazeće serije, Obi-Wan Kenobi. Nisamo baš sigurni koliko je taj potez bio pametan (nije), ali što je tu je. Nakon više promašaja nego dobrih Trekova Paramount se nada da će Strange New Worlds privući stare trekkieje, ali i novu publiku.

Paramount, odnosno CBS All Access tada, je još 2020. naručio spin-off druge sezone Discoveryja koji će pratiti avanture kapetana Christophera Pikea (Anson Mount), Spocka (Ethan Peck) i broja Jedan (Rebecca Romijn). Star Trek: Strange New Worlds će se događati desetak godina prije nego je kapetan Kirk preuzeo Enterprise i serija će se vratiti korijenima tako što će svaka epizoda biti priča za sebe. S loše strane ove vijesti — Akiva Goldsman je napisao prvu epizodu, a Alex Kurtzman će producirati. Kurtzman i Jenny Lumet, dvojac koji vodi Discovery, sudjelovao je i na izradi ove serije. Osim njih producentska mjesta popunit će i mali školski razred; Henry Alonso Myers, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Aaron Baiers, Akela Cooper i Davy Perez.

Bilo kako bilo, premijera serije bit će 5. svibnja ekskluzivno na Paramountu+ koji još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, ali bit će kasnije ove godine. Pomolit ćemo se za ST: SNW.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861