Obi-Wan: Disney srezao narudžbu epizoda, serija na čekanju – serijala.com
Trenutno čitaš
Obi-Wan: Disney srezao narudžbu epizoda, serija na čekanju

Obi-Wan: Disney srezao narudžbu epizoda, serija na čekanju

Nakon višednevnog otezanja i nagađanja napokon smo saznali što se to točno događa iza kulisa nadolazeće serije o Obi-Wanu.

Disney+ je pompozno najavio kako će Ewan McGregor reprizirati svoju ulogu iz prve tri epizode Star Warsa i da je naručeno šest epizoda za tad tek najavljeni streaming servis. Problemi su se počeli gomilati nakon premijere Mandaloriana jer su scenariji Obi-Wana bili neobično preslični radnji prve Disneyeve serije iz, očito ne baš jako duboke i maštovite riznice priča iz Star Warsa pa se postavlja pitanje razgovaraju li ljudi tamo međusobno uopće. Disney je danima negirao kako probleme na produkciji, čak je i sam Ewan McGregor potvrdio da su nagađanja samo hrpa gluposti, ali eto nas ovdje.

LucasFilm je stopirao snimanje serije i poslao zaposlenike na prijevremeni dopust kako bi doveo nove scenariste da poprave stanje. I srezao narudžbu epizoda sa šest na četiri.

Obi-Wan je u problemima, ali zasad nema razloga za veliku paniku. Gledamo li ove vijesti s pozitivne strane — Ewan McGregor će još malo ostariti i tako se u najboljoj maniri method actora približiti godinama u kojima je Alec Guinness igrao ostarjelog jedi viteza u “Novoj nadi”.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Luke Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera. Službenu potvrdu Disneya o naručenoj seriji dobili smo na prošlogodišnjem D23 Expou.

Obi-Wan dolazi na Disney+ već nekad u budućnosti. Valjda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861