Disney je potvrdio: Ewan McGregor se vraća, snimanje serije o Obi-Wanu počinje 2020. – serijala.com
Trenutno čitaš
Disney je potvrdio: Ewan McGregor se vraća, snimanje serije o Obi-Wanu počinje 2020.

Disney je potvrdio: Ewan McGregor se vraća, snimanje serije o Obi-Wanu počinje 2020.

Prije tjedan dana imali smo nepotvrđene glasine i šaputanja, ali jučer smo na D23 dobili i službenu potvrdu da se Ewan McGregor potpisao na ugovor i prodao u Disneyjevo roblje. Iako su već prošlog tjedna glasine djelovale ohrabrujuće, McGregor je jučer izašao pred posjetitelje D23 Expoa uz glazbenu pratnju Williamsove “Duel of the Fates” i zaradio gromoglasan pljesak i viku.

Ewan McGregor u pregovorima oko povratka kao Obi Wan Kenobi u novoj seriji

Video naravno nemamo jer smo prljavi plebs kojem Disney ne duguje takve stvari i ako želite iskustvo odite na Expo i platite ulaznicu. Prvi je priču o povratku McGregora i Obi-Wan seriji probio dobro poznati Jordan Maison za Cinelinx. Trenutno nije poznato što nas točno očekuje, ali na pozornici je Obi-Wan rekao da su scenariji napisani, a Kathleen Kennedy dodala da bi snimanje moglo započeti već 2020.

Disney+ svoje servere pali u studenom, a The Mandalorian će biti jedna od prvih serija za servis. Osim Mandaloriana glavešine sa servisa najavile su i povratak Cassiana Andora (Diego Luna) u zasad još neimenovanoj drugoj seriji.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Luke Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera.

Evo, ipak imamo video. Pogledajte ga prije nego ga maknu DIsneyevi odvjetnici.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861