Ewan McGregor u pregovorima oko povratka kao Obi Wan Kenobi u novoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Ewan McGregor u pregovorima oko povratka kao Obi Wan Kenobi u novoj seriji

Ewan McGregor u pregovorima oko povratka kao Obi Wan Kenobi u novoj seriji

Jučer u popodnevnim satima krenule su glasine kako je Ewan McGregor stavio svoj potpis na ugovor koji je Disney stavio pred njega u kojem je pisalo da će McGregor ponovno odjenuti svoj smeđi bademantl i zamahnuti laserskom ručnom svjetiljkom.

Iako su glasine djelovale ohrabrujuće, trebalo je čekati potvrdu da vijest prenese jedan od tri velika hollywoodska sajta. E, pa The Hollywood Reporter je potvrdio da je Ewan McGregor u pregovorima s Disneyem oko povratka u Star Wars. Prvi je priču probio dobro poznati Jordan Maison za Cinelinx. Trenutno ništa nije poznato što nas točno očekuje, ali iz istih glasina saznajemo da će Ewan McGregor preuzeti glavnu ulogu u trećoj Star Wars seriji za nadolazeći Disney+.

Disney+ svoje servere pali u studenom, a The Mandalorian će biti jedna od prvih serija za servis. Osim Mandaloriana glavešine sa servisa najavile su i povratak Cassiana Andora (Diego Luna) u zasad još neimenovanoj drugoj seriji.

Ewan McGregor je kroz šest godina i tri filma utjelovio Obija-Wan Kenobija, mentora Luke Skywalkera, ali i njegovog oca, Anakina Skywalkera. Službenu potvrdu Disneya mogli bi dobiti već sljedeći tjedan na rasprodanom D23 Expou.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861