Jon Favreau otkrio detalj o svojoj Star Wars seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Jon Favreau otkrio detalj o svojoj Star Wars seriji

Jon Favreau otkrio detalj o svojoj Star Wars seriji

Premijera “Soloa: Priče iz”… “Soloa” je pred nama. Film će u domaćim kinima biti dostupan pretpremijerno od 30. svibnja, a Jon Favreau, izvršni producent prve live-action Star Wars serije na premijeri u Los Angelesu otkrio je detaljčić o projektu.

Favreauova serija smještena je sedam godina nakon bitke za Endor, odnosno kraja “Povratka Jedija”. Favreau je potvrdio da se upravo radi na scenarijima buduće serije koja nema ime, datum premijere, a ni glumce. Početkom ožujka je Lucasfilm, odnosno njena predsjednica Kathleen Kennedy, potvrdila da je Favreau zaposlen na mjesto izvršnog producenta i scenarista prve live-action serije smještene negdje u svemir “Zvjezdanih ratova”, a sada konačno imamo i vrijeme radnje. Nisu bili baš jako maštoviti, ali eto.

Favreau je osim prva dva “Iron Mana” režirao i “Knjigu o Džungli”, a trenutno radi na “Kralju lavova”. Njegova Star Wars serija emitirat će se na još nepostojećoj Disneyevoj streaming platformi koja se očekuje krajem 2019.

Komentari (1)
  • 7 godina nakon bitke za Endor? Očito da ne smiju riskirati s prvom live action serijom ali meni je to baš odlično izabrano razdoblje! Ipak, nadao sam se 3d animiranoj seriji s avanturama Lukea Skywalkera, smještenoj baš negdje u to razdoblje poslije originalne trilogije, da fanovi lakše podnesu Lukeovu tragičnu sudbinu poslije. Mark Hamill bi naravno davao glas i to bi dalo potpuni kredibilitet i smirilo negativne repove Last Jedia. Ali, očito ništa od toga, Dave Filoni radi na SW Resistance…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861