Star Wars: The Book of Boba Fett stiže krajem godine na Disney+ – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Wars: The Book of Boba Fett stiže krajem godine na Disney+

Star Wars: The Book of Boba Fett stiže krajem godine na Disney+

Umjesto nove sezone Mandaloriana Disney je za kraj godine pripremio novu miniseriju koju su kratko predstavili poslije odjavne špice druge sezone Mandaloriana.

Disney kaže sljedeće:

“The Book of Boba Fett” je uzbudljiva nova avantura iz velike riznice priča “Ratova zvijezda” koja je kratko predstavljena na kraju druge sezone Mandaloriana. Priča prati legendarnog lovca na glave Bobu Fetta i plaćenicu Fenneca Shanda kako navigiraju podzemljem prilikom povratka u pijesak Tatooinea. Tamo pak ulaze u borbu za pravo na teritorij kojim su nekoć vladali Jabba the Hutt i njegov kriminalni sindikat.

U miniseriji “The Book of Boba Fett” glume Temuera Morrison i Ming-Na Wen. Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy i Colin Wilson su izvršni producenti. Karen Gilchrist i Carrie Beck su ko-izvršne producentice, dok će se John Bartnicki i John Hampian potpisati kao producent i koproducent.

Star Wars: The Book of Boba Fett stiže na Disney+ 29. prosinca. Streaming usluga još uvijek nije dostupna građanima Republike Hrvatske, a pored tihih glasina o dolasku platforme na ove prostore još uvijek ne znamo kada će službeno to zaista i biti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861