Ahsoka Tano dobiva vlastitu seriju na Disney+? – serijala.com
Trenutno čitaš
Ahsoka Tano dobiva vlastitu seriju na Disney+?

Ahsoka Tano dobiva vlastitu seriju na Disney+?

Kad je Star Wars u pitanju glasine su uvijek u modi. Nakon što je kvazi potvrđeno da će se Ahsoka Tano pojaviti u drugoj sezoni Mandaloriana čini se da Disney+ ima još ponekog asa u rukavu.

Prije nekoliko dana počelo se šuškati da bi se Tano trebala pojaviti i u nadolazećoj seriji, Obi-Wan. Podsjetimo — Disney+ je pompozno najavio kako će Ewan McGregor reprizirati svoju ulogu iz prve tri (filmske) epizode Star Warsa i da je naručeno šest epizoda za tad tek najavljeni streaming servis. Problemi su se počeli gomilati nakon premijere Mandaloriana jer su scenariji Obi-Wana bili neobično preslični radnji prve Disneyeve serije iz, očito ne baš jako duboke i maštovite riznice priča iz Star Warsa. LucasFilm je potom stopirao snimanje serije i poslao zaposlenike na prijevremeni dopust kako bi doveo nove scenariste da poprave stanje. I srezao narudžbu epizoda sa šest na četiri.

Ne bi bilo neobično da se Tano pojavi u seriji o Obi-Wanu, a iskreno — vrlo rado bi to i vidjeli. No, bolja je glasina svakako to da će jedan od najpopularnijih likova u širem svemiru Star Warsa dobiti i vlastitu seriju. Ahsoka Tano je svoje prvo pojavljivanje imala u animiranom filmu Clone Wars koji je prethodio istoimenoj seriji. The Clone Wars je završio svoje putovanje prije desetak dana nakon sedam sezona. Ahsoka Tano je jedna od rijetkih preživjelih Jedija poslije “Zapovijedi 66” prema kojoj su se svi klonovi okrenuli protiv Jedija i poubijali ih.

U ovom trenutku sve je to još uvijek samo glasina, baš kao i to da je Rosario Dawson odabrana za ulogu Ahsoke Tano u igranoj verziji popularne junakinje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861