CBS: Clarice stiže na zimu, a sve ostalo nekako mora biti spremno do jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS: Clarice stiže na zimu, a sve ostalo nekako mora biti spremno do jeseni

CBS: Clarice stiže na zimu, a sve ostalo nekako mora biti spremno do jeseni

Tjedan dana kasnije nego inače, CBS je objavio svoj jesenski raspored koji je u usporedbi s dosad poznatim The CW-ovim, a pogotovo Foxovim lineupom daleko optimističniji po pitanju spremnosti jesenskog programa. Ulaže li CBS previše nade u brzo restartiranje produkcije misleći da će time nasamariti opreznije mreže sa siromašnijim rasporedima ili samo živi u oblacima?

CBS je priložio gotovo identičan jesenski raspored onome od prošle godine, a ono što nikome nije jasno je kako će mreža uspjeti pripremiti sve to za premijeru krajem rujna. Produkcija nije ni blizu vraćanja na staro, a jedino što mogu imati spremno su scenariji koji će se u svakom slučaju morati voditi računa o distanciranju.

Ukoliko nekako progutamo tu idealističku verziju rasporeda, ima par detalja koje vrijedi istaknuti. Dok ponedjeljak ostaje doslovno isti, utorkom se na FBI nastavlja spin-off FBI: Most Wanted prateći uspješnu formulu isprobanu ove zime, ali se time seli NCIS: New Orleans na nedjelju u paru sa svojim bratom iz istog svemira.

Srijeda donosi nove epizode The Amazing Race koje su izgurale četvrtu sezonu S.W.A.T.-a na zimu gdje će praviti društvo novoj naručenoj seriji Clarice, nastavku The Silence of the Lambs. Od novih serija je naručen i B Positive, multi-cam komedija pod vodstvom Chucka Lorrea pa nije iznenađujuće da je postavljena četvrtkom između njegove dvije uspješnice Young Sheldon i Mom. Ono što jest iznenađujuće da je prošlogodišnji novak The Unicorn poslan na kasniji termin koji nije baš bio blagonaklon prema novijim serijama proteklih godina.

I za kraj, nedjeljom je umjesto nedavno otkazanog God Friended Me postavljena adaptacija istoimene serije i filmova The Equalizer pod vodstvom Queen Latifah, dok je za midseason uz Clarice i S.W.A.T. ostao još samo Undercover Boss. Ostaje još samo vidjeti kakav će jesenski lineup predstaviti preostale dvije mreže — NBC i ABC — te koja će u konačnici izaći kao najveći gubitnik, a koja kao pobjednik televizijske jeseni 2020. godine.

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakThe NeighborhoodBob Hearts Abishola All RiseBull
UtorakNCISFBIFBI: Most Wanted
SrijedaSurvivorThe Amazing RaceSEAL Team
ČetvrtakYoung SheldonB POSITIVEMomThe UnicornEvil
PetakMacGyverMagnum P.I.Blue Bloods
SubotaCrimetime Saturday48 Hours
NedjeljaTHE EQUALIZERNCIS: Los AngelesNCIS: New Orleans

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861