Killing Eve završava iduće godine, Outlander i The Equalizer zaradili nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Killing Eve završava iduće godine, Outlander i The Equalizer zaradili nove sezone

Killing Eve završava iduće godine, Outlander i The Equalizer zaradili nove sezone

Pristiglo je još novih i zanimljivih vijesti iz svijeta televizije koje se tiču budućnosti nekih popularnih i nekih kvalitetnih serija. Dvije svježe narudžbe novih sezona ovaj put stižu sa Starza i CBS-a, dok je BBC America obznanila kako će nadolazeća četvrta sezona Killing Eve biti zadnja za seriju.

Prekrasna Starzova povijesna romansa Outlander prošlog je proljeća završila s emitiranjem svoje pete sezone. Snimanje novih nastavaka trebalo je krenuti već tad, ali je pomjereno na siječanj 2021. godine. Dok premijera šeste sezone rađene po šestom romanu Diane Gabaldon A Breath of Snow and Ashes i dalje ostaje nepoznat, Starz se već obvezao za sedmu sezonu koja će biti rađena po idućem romanu u seriji An Echo in the Bone iz 2009. godine. Ukoliko ste se već zapitali, Outlander serijal broji osam romana, od kojih je zadnji objavljen 2014. godine, a novi nastavci se i dalje pišu.

Narudžbu novih epizoda dobio je i novak The Equalizer koji je na CBS-u krenuo sredinom veljače u post-Super Bowl terminu. Iako mreža nije baš bila toliko oduševljena brojkama koje je premijera privukla, naredne četiri epizode su je dovoljno uvjerile da se ipak isplati naručiti novu sezonu za ovu filmsku adaptaciju.

Podsjetimo, CBS je krajem 80-tih emitirao krimi dramu The Equalizer s Edwardom Woodwardom u glavnoj ulozi osvetnika koji se bori za nemoćne. Dva desetljeća kasnije, Denzel Washington preuzima ulogu naslovnog pravednika u dva istoimena filma, da bi krajem 2019. godine CBS naručio reboot stare serije, ali pod ženskim vodstvom. Odluka je pala na Queen Latifah koja zajedno s autorom originala predvodi novu seriju, a pridružuju joj se Chris Noth (The Good Wife) i Lorraine Toussaint (Orange Is the New Black).

Za kraj, BBC America je obavijestio svoje gledatelje kako će nadolazeća četvrta sezona Killing Eve biti zadnja. Nakon što je emitirala svoje najnovije epizode prošlog proljeća, serija je otišla na malo dužu pauzu te će sa snimanjem finalnih osam epizoda krenuti tek u lipnju 2021. godine. Premijera četvrte sezone se očekuje iduće godine, a produkcijski studio već razmišlja o potencijalnih spin-offovima, no zasad bez konkretnih detalja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861