Nove CBS-ove komedije B Positive i United States of Al vratit će se u drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove CBS-ove komedije B Positive i United States of Al vratit će se u drugoj sezoni

Nove CBS-ove komedije B Positive i United States of Al vratit će se u drugoj sezoni

Pola sata nakon što je otkazao dvije godine staru dramu All Rise i komediju The Unicorn, CBS je dao zeleno svjetlo za izradu druge sezone svojih dvaju novih komedija B Positive i United States of Al.

Vijest i nije nešto posebno iznenađujući uzimajući u obzir kako obje komedije dolaze s potpisom Chucka Lorrea, jednog od CBS-ovih najvjernijih autora. Podsjetimo, mreža je već ranije naručila treću sezonu još jednog Lorreovog sitcoma Bob Hearts Abishola, dok će se njegov megapopularni Young Sheldon zadržati još barem tri godine.

U središtu B Positive je Thomas Middleditch (Silicon Valley) kao Drew, terapeut koji u prvim minutama serije otkriva da mu otkazuju bubrezi te mu je pod hitno potreban donor. Kad ga svi iz bliže okoline otkače, Drew se za pomoć okreće Gini (Annaleigh Ashford, Masters of Sex), nepouzdanoj i raskalašenoj prijateljici iz srednje koja mu bez puno razmišljanja pristaje donirati bubreg. Serija se kroz epizode ipak pokazala malo dubljom nego što se isprva očekivalo te do kraja prva sezone nije ispala kao gubitak vremena.

Za razliku od B Positive koji je svoju pilot epizodu emitirao još u studenom, sitcom United States of Al je krenuo tek prije mjesec i pol. Serija prati ratnog veterana Rileya (Parker Young, Enlisted) koji se mora priviknuti na civilni život, te njegovog prijatelja Awalmira (Adhir Kalyan, Rules of Engagement) s kojim je služio u Afganistanu i koji započinje novi život u SAD-u. B Positive je svoju prvu sezonu završio 13. svibnja, a za United States of Al se isto planira tek 24. lipnja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861