Thomas Middleditch u glavnoj ulozi nove komedije Chucka Lorrea na CBS-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Thomas Middleditch u glavnoj ulozi nove komedije Chucka Lorrea na CBS-u

Thomas Middleditch u glavnoj ulozi nove komedije Chucka Lorrea na CBS-u

CBS je naručio pilot nove multicam komedije poznatog producenta Chucka Lorrea (čiji nismo preveliki fanovi), B Positive, u kojemu će glavnu ulogu imati Thomas Middleditch (čiji smo veliki fanovi). Kako javlja Hollywoo Reporter, zvijezda Silicon Valleyja glumit će Drewa, nedavno razvedenog neurotičnog terapeuta bez puno društvenih vještina (dakle potpunu suprotnost Richardu Hendricksu), a koji pokušava naći donatora bubrega. Nakon što sretne Ginu (Annaleigh Ashford, Masters of Sex), neuglađenu ženu koju poznaje otprije, a koja mu ponudi svoj bubreg, neočekivano se povežu te zajedno započnu putovanje zvano…. život? Nemamo baš puno detalja o tome. Uz njih, u pilotu su i Kether Donohue (You’re the Worst) i Sara Rue (Mom, Two and a Half Men).

Pilot piše Marco Pennette (Mom), a radi se o drugom Lorreovom naručenom pilotu komedije za CBS ove sezone – prvi je United States of Al, koji će pratiti život američkog vojnika (Parker Young, najpoznatiji iz Enlisted i Suburgatory) nakon povratka iz vojske te njegovo prijateljstvo s prevoditeljem iz Afganistana koji je s njim došao u SAD (Adhir Khalyan).

Kad bi jedan od ova dva pilota dobio zeleno svjetlo od CBS-a, to bi bila čak četvrta serija iz Lorreove produkcije trenutno na CBS-u, uz Young Sheldon, Mom i novopridošlicu Bob Hearts Abishola.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861