Stargirl će svoju premijeru imati u svibnju na DCU-u i CW-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Stargirl će svoju premijeru imati u svibnju na DCU-u i CW-u

Stargirl će svoju premijeru imati u svibnju na DCU-u i CW-u

Nakon mjeseci razvlačenja i raznih pitanja gdje će se i kako točno emitirati nova DCU-ova serija Stargirl Variety javlja kako je konačna odluka pala. Emitirat će se gotovo istovremeno na streaming platformi i dan kasnije na tradicionalan način… televizijskim valovima preko oblaka… ne znamo mi kako se serije pojavljuju na televizorima, samo upališ i eto je tamo.

DC Universe će postaviti prvu epizodu na svoje servere 11. svibnja, a CW će dan kasnije emitirati na svom programu. Pretplatnici DCU-a, svih petero, imat će pristup nekakvim posebnim dodacima koje jadnici s CW-a neće imati. Nakon završene sezone i jedni i drugi moći će gledati sve epizode na DC Universu i CW-ovoj streaming platformi. Ok, ne razumijemo ni mi što se događa, ali očito Warner Bros. zna što radi. A to je da vam siše novac iz novčanika kao novorođenče koje se ne skida sa sise.

Stargirl prati srednjoškolku Courtney Whitmore (Brec Bassinger) koja se s majkom seli u Blue Valley, mjestašce u Nebrasci. Tamo nadahnjuje novu generaciju mladih junaka koji će morati spriječiti razno-razne zlikovce. Zvuči krajnje generički, ali vidjet ćemo. Geoff Johns i Melissa Carter izvršni su producenti i showrunneri serije, a Greg Berlanti i Sarah Schechter produciraju za Berlanti Productions.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861