Stargirl zaradila drugu sezonu, ali odlazi s DC Universea – serijala.com
Trenutno čitaš
Stargirl zaradila drugu sezonu, ali odlazi s DC Universea

Stargirl zaradila drugu sezonu, ali odlazi s DC Universea

Kasno sinoć Variety je prenio vijest da je Stargirl obnovljena za drugu sezonu. Superherojska serija vratit će se u novim avanturama kada epidemiološka situacija dopusti snimanje novih epizoda, ali odlučeno je da se serija više neće vraćati na svoj prvotni dom — DC Universe.

DC Universe je imao ekskluzivno pravo prvog postavljanja epizode na svoje servere, a CW je dan kasnije emitirao nekakve okrljaštene i kraće verzije na svom programu. Pretplatnici DCU-a, svih petero, imali su pristup nekakvim posebnim dodacima koje jadnici s CW-a nisu imali. Nakon završene sezone i jedni i drugi moći će gledati sve epizode na DC Universu i CW-ovoj streaming platformi. Hrvatski pretplatnici HBO GO-a mogu streamati epizode na platformama na kojima je HBO GO dostupan.

Stargirl prati srednjoškolku Courtney Whitmore (Brec Bassinger) koja se s majkom seli u Blue Valley, mjestašce u Nebrasci. Tamo nadahnjuje novu generaciju mladih junaka koji će morati spriječiti razno-razne zlikovce. Zvuči krajnje generički, ali vidjet ćemo. Geoff Johns i Melissa Carter izvršni su producenti i showrunneri serije, a Greg Berlanti i Sarah Schechter produciraju za Berlanti Productions.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861