Trailer: Titansi stižu ove jeseni na DC-jev streaming servis, Stargirl uskoro – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Titansi stižu ove jeseni na DC-jev streaming servis, Stargirl uskoro

Trailer: Titansi stižu ove jeseni na DC-jev streaming servis, Stargirl uskoro

Od ove jeseni, DC Entertainment i Warner Bros. pokreću vlastiti streaming servis DC Universe na kojem će plasirati svoj originalni sadržaj uz animirane serije, već poznate filmove u svom vlasništvu poput Supermena s Christopherom Reeveom i Viteza tame Christophera Nolana te serije Lois & Clark iz 90-ih i Wonder Woman iz 70-ih godina.

Od originalnog sadržaja prvi na red ove jeseni dolaze Titans čiji je trailer predstavljen na prvom danu Comic-Cona. Iako Titansima ovo ne bi bilo prvo pojavljivanje na televiziji, čak i sada imaju adaptaciju na Cartoon Networku u obliku Teen Titans Go!, ovo bi bilo prvi put da ih vidimo u ne-animiranom live-action formatu otkako su svoje prvo pojavljivanje doživjeli 1964. kao mlađa varijanta Justice Leaguea. Članovi su kroz godine uključivali Robina, odnosno Nightwinga, Wonder Girl, Speedyja, Raven, Red Robina, Kid Flasha i brojne druge.

Swamp Thing: James Wan, redatelj Aquamana, najavio novu DC-jevu seriju

U ovoj verziji, Titansi uključuju bivšeg Batmanovog sidekicka Robina (Brenton Thwaites, Pirates of the Caribbean), Starfire (Anna Diop, 24: Legacy), Raven (Teagan Croft) i Beast Boya (Ryan Potter), a pridružit će im se i Alan Ritchson (Aquaman iz Smallvilea) kao Hawk te Minka Kelly (Friday Night Lights) kao Dove. Seriju će raditi Akiva Goldsman, Geoff Johns i Greg Berlanti.

Geoff Johns se osim Titansa obvezao i za seriju Stargirl na istom streaming servisu koja će pratiti Courtney Whitmore, lik inspiriran pokojnom Johnsovom sestrom, kako se pridružuje novom Justice Society of America. Identična tema i slični likovi su već televizijski obrađeni u Legends of Tomorrow i Smallvilleu, ali DC želi još jednu zasebnu adaptaciju izvan CW-a.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861