Swamp Thing: James Wan, redatelj Aquamana, najavio novu DC-jevu seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Swamp Thing: James Wan, redatelj Aquamana, najavio novu DC-jevu seriju

Swamp Thing: James Wan, redatelj Aquamana, najavio novu DC-jevu seriju

Ranije ove godine najavljen je Metropolis, serija koja će pratiti mladu Lois Lane i Lexa Luthora kako istražuju neobične slučajeve i bizarne tajne u podzemlju grada u kojeg tek treba stići Clark Kent.

Metropolis je zaradio narudžbu od trinaest epizoda koje će se emitirati na nadolazećoj DC-jevoj streaming platformi koja će biti dom Titansa i animiranih serija, Harley Quinn  i Young Justice: Outsiders. Titans je najavljen već ranije, sama serija nalazi se usred snimanja, a trebala bi se emitirati kasnije ove godine.

Prije nekoliko dana James Wan, redatelj nadolazećeg “Aquamana” i prvog filma iz serijala “Saw”, najavio je kako bi se Titansima i mladim junacima Metropolisa mogao pridružiti i Swamp Thing.

Mark Verheiden (Daredevil, Battlestar Galactica) i Gary Dauberman (“It”) napisat će pilot i bit će zaposleni kao showrunneri na potencijalnoj seriji. Već spomenuti James Wan producirat će zajedno s Michaelom Clearom i Robom Hackettom, koji su postavljeni kao par izvršnih producenata.

Serija će pratiti CDC-jevu znanstvenicu Abby Arcane koja se nakon godina izbivanja vraća kući, u gradić u Louisiani, kako bi istražila smrtonosni močvarni virus. Tamo ona razvija vezu s Alecom Hollandom, također znanstvenikom, koji ubrzo umire pod nerazjašnjenim okolnostima. No, Abby će otkriti da močvara sadrži mistične tajne i tajanstvena svojstva koja možda imaju potencijal vratiti nesretnog Aleca.

Swamp Thing nije još naručen, a sve nove informacije o potencijalnoj seriji pratit ćemo sa zanimanjem. Alan Moore nije bio dostupan za komentar.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861