Teaseri: Prvi pogled na Swamp Thing i Amazonov eksplicitni The Boys – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaseri: Prvi pogled na Swamp Thing i Amazonov eksplicitni The Boys

Teaseri: Prvi pogled na Swamp Thing i Amazonov eksplicitni The Boys

Za razliku od Netflixa koji izbacuje nove serije i trailere kao na manufakturnoj traci, ostali streaming servisi su nešto skromniji. Prije nekoliko dana, Amazon i novopečeni DC Universe su predstavili prve poglede na svoje nove adaptacije popularnih stripova.

Amazon je još krajem 2017. naručio osam epizoda istoimenog Ennisovog i Robertsonovog superherojskog stripa The Boys, a autor same serije je Supernaturalov Eric Kripke dok je režiju pilota preuzeo Preacherov dvojac Evan Goldberg i Seth Rogen. The Boys je priča o svijetu gdje postoje superjunaci. Međutim, većina superjunaka iskvarena je statusom slavnih osoba i vrlo često bezobzirnim ponašanjem ugrožavaju sigurnost populacije. Iz tog razloga CIA ima tim, neslužbeno poznat kao “The Boys”, koji koristi za nadzor superherojske zajednice.

Strip je izlazio šest godina, od 2006. do 2012., a 72. broj bio je i posljednji. Amazon je svoju adaptaciju najavio za petak, 26. srpnja, gdje će se u glavnim ulogama pojaviti Karl Urban (LOTR), Elisabeth Shue (CSI), Erin Moriarty (Jessica Jones), Antony Starr (Banshee) te Chace Crawford (Gossip Girl).

Što se tiče DC-jevog Swamp Thinga, Mark Verheiden (Daredevil, Battlestar Galactica) i Gary Dauberman (It) napisali su pilot i zaposleni su kao showrunneri, dok će Andy Bean (Power), Derek Mears (The Flash) i Crystal Reed (Teen Wolf) preuzeti glavne uloge. Premijera je najavljena za 31. svibnja, a nadolazeća adaptacija neće dijeliti isti univerzum kao Titansi i Doom Patrol na istom streaming servisu.

Serija će pratiti CDC-jevu znanstvenicu Abby Arcane (Crystal Reed) koja se nakon godina izbivanja vraća kući, u gradić u Louisiani, kako bi istražila smrtonosni močvarni virus. Tamo razvija vezu s Alecom Hollandom (Andy Bean), također znanstvenikom, koji ubrzo umire pod nerazjašnjenim okolnostima. No, Abby će otkriti da močvara sadrži mistične tajne i tajanstvena svojstva koja možda imaju potencijal vratiti nesretnog Aleca. Prvi teaser ne otkriva puno (doslovno ništa), a prva sezona će imati deset epizoda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861