The Boys: Amazon objavio novi trailer za treću sezonu, Jensen Ackles se pridružio postavi – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys: Amazon objavio novi trailer za treću sezonu, Jensen Ackles se pridružio postavi

The Boys: Amazon objavio novi trailer za treću sezonu, Jensen Ackles se pridružio postavi

Amazonova serija The Boys prošle je godine bila nominirana u kategoriji najbolje drame na 73. po redu dodjeli nagrada Akademije televizijskih umjetnosti i znanosti, popularnih Emmyja. Glavnu nagradu nije osvojila, ali i dalje je jedna od najpopularnijih serija na Amazonovom streaming servisu. Treća sezona je pred vratima, a streaming platforma objavila je i novi trailer za treću sezonu.

Snimanje na novoj sezoni The Boysa započelo je prošle godine, a Amazon je najavio da se serija vraća 3. lipnja. Osim treće sezone Amazon je najavio i da je naručio spinoff čija će radnja biti smještena na kampus Vaughtovog ekskluzivnog visokog učilišta za buduće superheroje i pratit će hormonalne mlade ljude u borbi za najbolje superherojske ugovore u najboljim gradovima Amerike, ali taj projekt je prošao kroz nekoliko različitih promjena pa još uvijek ne znamo točno što će s njim i biti.

Ono što zasad znamo jest da će se glumačkoj postavi treće sezone Boysa pridružiti i Jensen Ackles (Supernatural) koji je dobio zavidnu količinu prostora u novom traileru.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861