The Witcher će se emitirati krajem godine, Game of Thrones ruši rekorde – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher će se emitirati krajem godine, Game of Thrones ruši rekorde

The Witcher će se emitirati krajem godine, Game of Thrones ruši rekorde

Ted Sarandos je potvrdio da će se Netflixova adaptacija The Witchera emitirati krajem kalendarske godine. Šef online videoteke najavio je seriju za četvrti kvartal ove godine što bi značilo da će The Witcher doći između listopada i prosinca.

U knjigama poljskog autora Andrzeja Sapkowskog “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je već spomenuti — odličan i iznimno popularan serijal video igara poljskog studija, CD Projekt RED.

Prva sezona preuzet će radnju iz prve dvije knjige, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a za prvu sezonu naručeno je osam epizoda. Serija se snima u istočnoj Europi, poglavito u Poljskoj, ali i u šumama oko Budimpešte. Sam Superman, Henry Cavill, utjelovit će glavnog junaka serije — Geralta.

Pročitaj još

A vijest da Game of Thrones ruši rekorde gledanosti i nije neka novost. HBO je objavio neke brojke, Sky Atlantic je potvrdio popularnost serije u Velikoj Britaniji, a Engadget je objavio da je prvu epizodu osme sezone ilegalno gledalo 55 milijuna ljudi. Većina njih je iz Indije (10 milijuna) gdje do HBO-a nije baš jednostavno doći. a u Kini se emitira cenzurirana verzija pa i oni malo skidaju (5 milijuna).

Domaći HBO nažalost ne šalje podatke o gledanosti, ali vjerujemo da je epizoda i ovdje porušila neke rekorde.

Evo i trailera za drugu epizodu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861