Koze u klasičnom i novom ruhu, ovaj i sljedeći tjedan – serijala.com
Trenutno čitaš
Koze u klasičnom i novom ruhu, ovaj i sljedeći tjedan

Koze u klasičnom i novom ruhu, ovaj i sljedeći tjedan

Sutra, 19.04. održava se 69. kviz općeg znanja KOZA i šesti u sklopu Laško kvizaškog kupa. Za prijave na njega možda je već kasno, no možda još stignete uhvatiti svoje mjesto.

Naš najdraži pub kviz ekipa koja stoji iza njega često je mijenjala tokom godina, poboljšavala strukturu na temelju feedbacka publike i pronašla, barem si tako tepaju, finu ravnotežu između ozbiljnog i neozbiljnog, jednostavnog i kompleksnijeg, strogog i zaigranog. Kako je u organizaciji i dalje prisutna jednako snažna želja da ponude najbolji mogući kvizaški sadržaj, žele isprobati neke nove kategorije, kojima bi, ako se pokažu zabavnima i igrivima, u budućnosti mogli osvježiti KOZin uhodani koncept. Zato organiziraju jedno specijalno izdanje kviza – sve KOZoljupce pozivaju da nam se u četvrtak, 25. travnja, s početkom u 19:30 sati pridruže na prvoj eksperiMentalnoj KOZi.

Na ovom ćemo posebnom izdanju našega kviza općeg znanja odigrati osam novih kategorija. Više o tim novotarijama, dakako, na samome kvizu. Svaka ekipa željna igranja smije imati maksimalno četiri članice/člana, ulaznica je 20 kuna, a kviz vodi stari lisac KOZe, Goran Vugrinec Goc. Zbog novog formata kviza, međutim, ograničen je i broj prijava. Želite li zaigrati eksperiMentalnu KOZu, svoju ekipu prijavite što je prije moguće.

Vidimo se u Metropolisu!

Za kompletan raspored kvizova posjetite http://koza-kviz.com/raspored_kvizova/

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861