Trailer: Prvi pogled na Jodie Whittaker u ulozi Doktora – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Prvi pogled na Jodie Whittaker u ulozi Doktora

Trailer: Prvi pogled na Jodie Whittaker u ulozi Doktora

Prvi dan Comic-Cona je obilježio prvi veći pogled na nadolazeću sezonu Doctora Who u kojoj će se po prvi put u povijesti u glavnoj ulozi naći žena – Jodie Whittaker. Publici je od ranije poznata po svojoj ulozi u Broadchurchu i jednoj epizodi Black Mirrora, a svoju premijeru u Doctoru Who je imala u zadnjim trenucima prošlogodišnjeg božićnog specijala.

Umjesto Stevena Moffata, koji je napustio seriju nakon sedam godina rada, trinaestog Doktora će od ove jeseni voditi Chris Chibnall, poznatog po radu na britanskoj krimi drami Broadchurch, zajedno s Jodie, ali i na nekolicini epizoda Doctora Who i Torchwooda poput “42”, “Power of Three” i “Dinosaurs on a Spaceship”. Odabrane epizode su bile solidne, ali ipak ne u rangu nekih Moffatovih epizoda prije njegovog stupanja na čelo serije.

Prema traileru, Jodie izgleda savršeno za ulogu, scenaristi su promijenili sonic screwdriver u nešto malo zanimljivije, a kostimografija se pobrinula da novi Doktor izgleda što je ekscentričnije i unikatnije moguće.

Također, za vrijeme finala Svjetskog prvenstva, BBC je vrlo lukavo izbacio kratki teaser za novu sezonu u kojem su predstavljena tri nova companiona: Bradley Walsh (Law & Order: UK) kao Graham, Tosin Cole (Star Wars: The Force Awakens) kao Ryan i Mandip Gill (Hollyoaks) kao Yasmin. Jedino razočaranje zasad, koje su scenaristi otkrili na Comic-Con panelu, jest da u nadolazećoj sezoni neće biti Doktorovim najpoznatijih neprijatelja – Daleka.

Pročitaj još

Jedanaesta sezona stiže ove jeseni, a sadržavat će deset epizoda uz nezaobilazni tradicionalni božićni specijal.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861