J. Michael Straczynski potvrdio da je uspostavljen dijalog s BBC-jem oko pozicije novog šefa Doctora Who – serijala.com
Trenutno čitaš
J. Michael Straczynski potvrdio da je uspostavljen dijalog s BBC-jem oko pozicije novog šefa Doctora Who

J. Michael Straczynski potvrdio da je uspostavljen dijalog s BBC-jem oko pozicije novog šefa Doctora Who

Kasno prošlog mjeseca potvrđeno je da Doktorica Jodie Whittaker i šef serije Chris Chibnall napuštaju seriju tijekom sljedeće godine. U BBC-jevom planu su tri specijala tijekom 2022. godine kojima bi se Jodie oprostila od uloge na sličan način kao David Tennant na kraju svog razdoblja.

Nakon šestodijelne sezone ove jeseni, Jodie će se najprije vratiti u novogodišnjem specijalu 2022. godine te u još jednom specijalu u proljeće. Svoje zadnje pojavljivanje u seriji imat će u trećem specijalu u jesen 2022. godine koji će se emitirati kao dio 100. obljetnice osnivanja BBC-a te predstaviti novu osobu izabranu za ulogu četrnaestog Doktora.

Jučer je pak RadioTimes prenio tweet J. Michaela Straczynskog koji je na svom službenom profilu potvrdio da je uspostavljen dijalog s BBC-jem oko potencijalnog preuzimanja serije. Iako je sve još iznimno daleko od realizacije — zapošljavanje Straczynskog bilo bi prvi put da Britanac ne vodi Doctor Who.

J. Michael Straczynski je autor američke serije Jeremiah. E, da. I Babylona 5. Hoće li BBC imati hrabrosti odabrati jednog od najcjenjenijih autora znanstvene-fantastike na malim ekranima tek ćemo vidjeti. Vijest o zapošljavanju novog šefa serije očekujemo tijekom sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861