DCU: Titans zaradili i treću sezonu koja dolazi sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
DCU: Titans zaradili i treću sezonu koja dolazi sljedeće godine

DCU: Titans zaradili i treću sezonu koja dolazi sljedeće godine

Čini se da DC Universe ostaje živ. Barem još neko vrijeme. Nakon što je Warner predstavio svoj servis HBO Max, mnogi su predvidjeli da će to značiti i kraj DC-jevih igranih serija koje će se ili ugasiti ili prebaciti na Max.

DC Universe koji je ovog ljeta otkazao Swamp Thing i naručio drugu sezonu Doom Patrola koja će se paralelno emitirati na dva već spomenuta servisa, jučer je razveselio i poklonike Titansa. Serija je obnovljena za treću sezonu koja će se emitirati krajem sljedeće godine. TVLine nije najavio hoće li se i Titansi paralelno emitirati na dva streaming servisa.

Podsjetimo, u ovoj verziji, Titansi uključuju bivšeg Batmanovog sidekicka Robina (Brenton Thwaites, “Pirates of the Caribbean”), Starfire (Anna Diop, 24: Legacy), Raven (Teagan Croft) i Beast Boya (Ryan Potter), a u epizodnim ulogama pridružili su im se i Alan Ritchson (Aquaman iz Smallvilea) kao Hawk te Minka Kelly (Friday Night Lights) kao Dove. U drugoj sezoni Titansi se bore protiv Deathstrokea koji se već pojavljivao u Arrowu, a trebao je dobiti i vlastiti film. Ali nije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861