Netflix: Traileri za One Day At a Time, Kingdom, Space Force i šačicu drugih – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Traileri za One Day At a Time, Kingdom, Space Force i šačicu drugih

Netflix: Traileri za One Day At a Time, Kingdom, Space Force i šačicu drugih

Greg Daniels i Steve Carell vraćaju se na male ekrane u Netflixovoj sprdačini, Space Force. Dvojac zaslužan za američku verzije Officea najavili su novu seriju koja će pratiti hrabre žene i muškarce Trumpove najnovije vojne grane — Space Force. Ne znamo zapravo kakav će oblik poprimiti ova serija, ali čini se da će biti nekakva vrsta workplace komedije, baš kao što je to bio i The Office. “Uskoro” na Netflixu.

https://www.youtube.com/watch?v=5QgJR4pAPlE

Sljedeći program ne treba posebnu najavu jer je sve prilično očito iz samog naslova. Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes dolazi 24. siječnja. Jedan od najozoglašenijih serijskih ubojica u povijesti svoju će priči ispričati kroz četiri epizode.

Druga sezona Punishera je počela jučer, a najvjerojatnije je jučer i završila serija. Netflix i Disney se nisu oglašavali oko otkazivanja, ali u ovom trenutku svi znaju da serija neće doživjeti treću sezonu. Druga sezona Punishera je najizglednije predzadnja nova Marvelova serija na Netflixu prije nego sve to i završi s trećom sezonom Jessice Jones. Uživajte dok možete.

Osim što je One Day at a Time rijedak primjer dobrog multi-cam sitcoma, pozitivan je i primjer za postojanje remakeova: serija je bazirana na istoimenom sitcomu iz 1975. godine o razvedenoj ženi koja odgaja dvije kćeri, koji je, usprkos trajanju od devet sezona, ostao manje zapamćen od ostalih serija Normana Leara, vodećeg imena i inovatora američkog sitcoma sedamdesetih (All in the Family, The Jeffersons, Sanford and Sons). Treća sezona stiže 8. veljače.

Nakon što je misteriozna kuga ubila kralja i njegovu vojsku — oni se dižu iz mrtvih i počinju širiti zlo cijelim kraljevstvom. Mladi princ mora im se oduprijeti. Kingdom — korejska serija, zombiji, povijesna drama. Netflix je već naručio drugu sezonu. Prva dolazi 25. siječnja. Evo najnoviji trailer.

DCU-jeva serija, Titans, nedavno je stigla i na Netflixove servere. Ako ste prošle jeseni propustili, sada je pravo vrijeme da zajebete Batmana i pogledate Titane.

A evo i ranog favorita za mjesto na listi najboljih serija godine. Sex Education prati društveno nezgrapnog mladića, Otisa Milburna (Asa Butterfield), i njegovu majku Jean (Gillian Anderson) koja radi kao seksualna terapeutkinja. Otis i njegov prijatelj Eric (Ncuti Gatwa) dolaskom u novu školu iskorištavaju podivljalu atmosferu svojih tinejdžerskih šulkolega i zajedno s dežurnom buntovnicom Maeve (Emma Mackey) otvaraju svojevrsnu seksualnu kliniku u kojoj pomažu svojim vršnjacima. Serija svoju premijeru imala prošli vikend i prava šteta bi je bilo propustiti.

Pročitaj još

https://www.youtube.com/watch?v=o308rJlWKUc

Ako vam je do filmova, evo i još dva trailera. IO, jučer objavljen na servisu, film je o mladoj znanstvenici (Margaret Qualley) koja želi spasiti svijet i čovjeku (Anthony Mackey) koji želi uloviti posljednji let s planete.

U Paddletonu Mark Duplass glumi terminalno oboljelog Michaela koji moli svog susjeda Andyja (Ray Romano) da mu pomogne okončati život prije nego ga bolest u potpunosti preuzme.

Komentari (1)
  • Mogli su i nesto i od The Witcher-a da nam pokazu, sa nestrpljenjem cekam da vidim neki insert iz serije!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861