Trailer: DC-jevi Titansi uskoro na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: DC-jevi Titansi uskoro na Netflixu

Trailer: DC-jevi Titansi uskoro na Netflixu

Najavljeni za WB-ovu novu streaming uslugu, DC Universe, Titans će izvan Sjedinjenih Američkih Država i Kanade biti dostupni putem Netflixa. Iako nije najavljeno za koje točno područje — nadamo se da uključuje i naš dio svijeta. Nakon što smo bili nezadovoljni početnom ponudom najvećeg streaming servisa na svijetu kada je napokon došao na ove prostore — čini se da se ta riznica popunjava bolje nego na fragmentiranom sjevernoameričkom tržistu.

Titansima, čiji je trailer predstavljen na prvom danu srpanjskog Comic-Cona, ovo neće biti prvo pojavljivanje na televiziji, a čak i sada imaju adaptaciju na Cartoon Networku u obliku Teen Titans Go!. No, ovo bi bilo prvi put da ih vidimo u ne-animiranom live-action formatu otkako su svoje prvo pojavljivanje doživjeli 1964. kao mlađa varijanta Justice Leaguea. Članovi su kroz godine uključivali Robina, odnosno Nightwinga, Wonder Girl, Speedyja, Raven, Red Robina, Kid Flasha i brojne druge.

U ovoj verziji, Titansi uključuju bivšeg Batmanovog sidekicka Robina (Brenton Thwaites, Pirates of the Caribbean), Starfire (Anna Diop, 24: Legacy), Raven (Teagan Croft) i Beast Boya (Ryan Potter), a pridružit će im se i Alan Ritchson (Aquaman iz Smallvilea) kao Hawk te Minka Kelly (Friday Night Lights) kao Dove. Seriju će raditi Akiva Goldsman, Geoff Johns i Greg Berlanti. U prvom traileru Robin je gunđao protiv Batmana i rekao mu “da se j***!” i svima pokazao da ovo neće biti mlaka serija i da će mlađi od 12 ipak morati na spavanje prije emitiranja! Nećemo mladima dati da slušaju ovakav jezik iz usta svojih najdražih superjunaka.

DC Universe se pokreće 15. rujnaTitansi će imati svoju premijeru 3. listopada na njujorškom Comic Conu, a na DCU stižu 12. listopada. Netflix kaže “uskoro”.

https://www.youtube.com/watch?v=h2nN_CC-Us8

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861