Netflix planira eksperimentalno prikazivanje nove epizode Black Mirrora – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix planira eksperimentalno prikazivanje nove epizode Black Mirrora

Netflix planira eksperimentalno prikazivanje nove epizode Black Mirrora

Lucas Shaw s Bloomberga donosi zanimljive glasine od svojih izvora s Netflixa. Eksperimentalno emitiranje epizoda u kojima ćete i sami sudjelovati je najnoviji oblik “zabave” koju će nam streaming platforma ponuditi.

Shaw piše kako Netflix razvija posebne emisije koje će omogućiti gledateljima da odaberu priču unutar TV epizode ili filma. Očekuje se da će premijera prvog od ovih projekata izaći do kraja ove godine. Gledatelji će biti u mogućnosti odabrati zaplet jedne epizode Black Mirrora prema vlastitim željama. Nešto slično su već ponudili u svojoj dječjoj seriji, Puss in Boots — gdje su gledatelji mogli odabrati hoće li se mačak boriti s Bogom ili s drvetom. Bez obzira što sam gledatelj odabere — moći će se vratiti na račvanje i odlučiti se za drugi odabir te vidjeti kako se epizoda odvija u njemu. Interaktivne emisije već su dio Netflixovog kataloga, a možete ih raspoznati po bijelo-crvenom kontroloru u desnom gornjem kutu na thumbnailovima unutar korisničkog sučelja.

Priče koje se granaju u Black Mirroru bit će složenije nego opcije u spomenutoj dječjoj emisiji, iako ostaje vidjeti kako i na koji način će to sve funkcionirati. Osim što je ovo prvi put da smo dobili nekakav neslužbeni period kada bi se nova sezona Mirrora mogla pojaviti — naše mišljenje o samoj ideji ostavljamo za nakon emitiranja.

Da ne ostanemo na tome — evo novi video o produkciji Maniaca.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861