Obnova za The Great, Katy Keene dobila pedalu od CW-a – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnova za The Great, Katy Keene dobila pedalu od CW-a

Obnova za The Great, Katy Keene dobila pedalu od CW-a

Hulu je odlučio obnoviti svoju satiričnu dramu The Great za drugu sezonu od deset epizoda. Seriju kod nas možete gledati na HBO GO-u.

Satirična komična drama “Velika” (The Great) prati uspon Katarine Velike (Elle Fanning) od autsajderice do kraljice s najduljom vladavinom u povijesti Rusije i njezinu eksplozivnu vezu sa suprugom Petrom, carem Rusije.

Za Oscar nominirani scenarist “Miljenice” Tony McNamara donosi antipovijesnu vožnju Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. “Velika” je satirična, komična drama o usponu Katarine Velike od autsajderice do kraljice s najduljom vladavinom u povijesti Rusije. Prva je sezona fiktivna, zabavna i anakronična priča o idealističkoj, romantičnoj mladoj djevojci koja stiže u Rusiju zbog dogovorenog braka s carem Petrom. Nada se ljubavi i suncu, a umjesto toga zatječe opasan, izopačen, zaostao svijet koji je odlučna promijeniti. Sve što treba učiniti jest ubiti muža, pobijediti crkvu, zbuniti vojnike i pridobiti sudstvo. Vrlo moderna priča o prošlosti koja obuhvaća mnoge uloge koje je igrala tijekom života kao ljubavnica, učiteljica, vladarica, prijateljica i borac.

Sreće s obnovom nije imala CW-jeva serija Katy Keene koja je otišla u povijest s jednom kratkom sezonom. Kao spinoff Riverdalea serija se nije proslavila rezultatima gledanosti za CW; atmosferom potpuno drugačija od matične serije priča je pratila uspon Katy Keene i još troje umjetnika u glumačkoj industriji na Broadwayu. RIP Katey Keene (2020.-2020.).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861