Matthew Weiner priprema novu seriju za FX – serijala.com
Trenutno čitaš
Matthew Weiner priprema novu seriju za FX

Matthew Weiner priprema novu seriju za FX

Nakon pomalo mlakog dočeka Weinerove zadnje serije za Amazon, The Romanoffs, autor Mad Mena priprema novu seriju za FX, ekskluzivno doznaje Variety.

Iako FX nije želio komentirati napise Varietyjevi izvori opisuju seriju kao polusatnu dramediju/misteriju. Nažalost više od toga ne znamo, ali veselimo se svakom novom projektu Matthewa Weinera pa makar oni na koncu bili i osrednji. Što se tiče Romanoffsa prije dvije godine napisali smo sljedeće:

“Razvikani veliki povratak Matthewa Weinera na televiziju nije rezultirao serijom hvaljenom, značajnom ili samo dobro primljenom kao Mad Men, ali realno, serije poput Mad Mena rijetko se ponavljaju i bilo bi glupo očekivati nešto slično njima. Doduše, i The Romanoffs se bave društvenim klasama i kritikom i propasti starih klasnih podjela, i nezamjenjivo je očito njeno autorstvo, ali tu bi vjerojatno stali s usporedbama. Osmodijelna je to antologija u čijoj svakoj epizodi (ili bolje bi bilo reći niz filmova, jer gotovo je svaka epizoda duga devedesetak minuta) pratimo priče (samoprozvanih) potomaka ruske kraljevske obitelji. Kroz epizode izmjenjuju se žanrovi, lokacije i beskrajno odličan niz poznatih televizijskih glumaca. Nerijetko su protagonisti sitničavi, gordi šupci kojima nekad otkrijemo skrivene dobrote, a nekad manijakalnim smijehom uživamo u njihovoj propasti. Isto tako, neke epizode funkcioniraju odlično, dok je neke druge bolje zaboraviti, no čak i o tome koje spadaju u prvu, koje u drugu kategoriju, naći ćete oprečna mišljenja.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861