Traileri: Ruby Rose kao Batwoman i Kennedy McMann kao Nancy Drew ove jeseni na The CW – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Ruby Rose kao Batwoman i Kennedy McMann kao Nancy Drew ove jeseni na The CW

Traileri: Ruby Rose kao Batwoman i Kennedy McMann kao Nancy Drew ove jeseni na The CW

Ubrzo nakon predstavljanja jesenskog rasporeda, The CW je podijelio prvi pogled na svoje tri nove nadolazeće serije, od kojih ćemo dvije moći gledati već od ove jeseni.

Prva od njih je Batwoman, čiju naslovnu ulogu preuzima Ruby Rose, predstavljena u prošlogodišnjem Elseworlds DC crossoveru. Od ranije znamo da je autorica serije Caroline Dries (The Vampire Diaries), koja ovime preuzima mjesto showrunnerice. CW je odabrao Davida Nuttera, Emmyjem ovjenčanog redatelja (Game of Thrones “Mother’s Mercy”) koji je snimao pilote i za Arrow i za Flash, da preuzme istu dužnost i za Batwoman, dok će Greg Berlanti obavljati sve producentske dužnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=vrIiPcv4_iY

Još jedna heroina koja debitira iduće sezone je Nancy Drew, detektivka iz popularnih američkih romana od sredine 20. stoljeća pa do danas. Radnja bi se fokusirala na njene početke i odlazak na koledž gdje bi se kao 18-godišnjakinja upetljala u istragu ubojstva uslijed obiteljske tragedije. Romani zasad broje pet filmskih i dvije televizijske adaptacije, te četiri naručena pilota, a CW-ovu verziju će raditi Stephanie Savage (Gossip Girl), Josh Schwartz (ChuckGossip Girl) te Noga Landau koja je pomagala par puta oko Syfyjevih The Magiciansa. Naslovnu ulogu preuzima dosad nepoznata Kennedy McMann koja se pojavila tek u jednoj epizodi Law & Order: SVU, a pridružit će joj se Leah Lewis (Charmed) kao glavna osumnjičenica za ubojstvo.

https://www.youtube.com/watch?v=omiogm9JBvo

Za midseason je ostavljen novi spin-off Riverdalea, kojemu je ovo druga serija iz zajedničkog svemira. Ovaj put, mreža je naručila mjuzikl o još jednom liku iz Archijevih stripova — modnoj divi Katy Keene – a nova serija će imati potpuno drugačiju atmosferu od Riverdalea, prateći uspon Katy Keene i još troje umjetnika u glumačkoj industriji na Broadwayu. Iz matične serije nakon užasavajuće treće sezone izlazi Ashleigh Murray čija će se Josie McCoy pojaviti kao jedan od glavnih likova u Katy Keene. U želji da razvije svoju glazbenu karijeru u New Yorku, više nego što je uspjela s Pussycats, sprijateljit će se s Katy čiju ulogu preuzima Lucy Hale (Pretty Little Liars). Seriju će pisati scenaristi Riverdalea Robert Aguirre-Sacasa i Michael Grassi, dok će Greg Berlanti služiti kao izvršni producent.

https://www.youtube.com/watch?v=_ryc9o-10ZQ

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861