Batwoman: Prvi pogled na novi kostim i Javiciju Leslie u ulozi – serijala.com
Trenutno čitaš
Batwoman: Prvi pogled na novi kostim i Javiciju Leslie u ulozi

Batwoman: Prvi pogled na novi kostim i Javiciju Leslie u ulozi

Nakon što je po završetku prve sezone Ruby Rose odlučila objesiti kostim o klin, CW je pronašao novu glavnu glumicu koja će uskočiti u herojske čizme popularne Batwoman. U iznenađujućem potezu Rose je u svibnju zahvalila svojim kolegama s kojima je radila u prvoj sezoni i objavila je da se neće vraćati naredne sezone koja je već ranije naručena.

Javicia Leslie će preuzeti glavnu ulogu u seriji, ali ne i ulogu Kate Kane nego Ryan Wilder. Variety kaže da će novi kostim svoju premijeru imati u trećoj epizodi nove sezone, a zanimljivosti o izradi istoga možete pronaći tamo.

Batwoman je dostupna kod nas putem HBO GO platformem, a oni kažu sljedeće:

“Tri godine nakon što je Batman misteriozno nestao, Gotham je grad kojim vlada očaj. Bez križara s plaštom, zločinačke bande pregazile su i nadigrale policijsku upravu Gotham Cityja. Na scenu stupa Jacob Kane i njegova vojna zaštitarska služba “Crows Private Security” koja sada štiti grad sveprisutnom vatrenom snagom i milicijom. Godinama prije, Jacobova prva žena i kći ubijene su u unakrsnoj vatri gothamskog zločina. Poslao je svoju jedinu preživjelu kćer, Kate Kane, daleko od Gothama radi njezine sigurnosti. Nakon što je izbačena iz vojne škole i nakon godina brutalne obuke preživljavanja, Kate se vraća kući upravo kada se banda Alisa u zemlji čudesa namjerila na njezina oca i njegovu zaštitarsku tvrtku otevši njegovu najbolju časnicu Sophie Moore. Kako bi pomogla svojoj obitelji i svomu gradu, Kate će morati postati ono što njezin otac prezire — osvetnički vitez tame. Uz pomoć suosjećajne polusestre Mary i lukavog Lukea Foxa, sina tehnološkoga gurua “Wayne Enterprisesa” Luciusa Foxa, Kate Kane nastavlja nasljeđe svog nestalog rođaka, Brucea Waynea, kao Batwoman.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861