Netflix priprema seriju temeljenu na Assassin’s Creed igrama – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix priprema seriju temeljenu na Assassin’s Creed igrama

Netflix priprema seriju temeljenu na Assassin’s Creed igrama

Nakon najgoreg filma 2016. popularna franšiza videoigara Assassin’s Creed prelazi na televiziju. Odnosno na Netflix. Koji možete gledati na mobitelu, ali nemojte. Variety javlja da će streaming videoteka u suradnji s Ubisoftom snimiti igranu seriju temeljenu na videoigrama koje su prodane u više od 150 milijuna primjeraka.

Netflix i Ubisoft su u potrazi za showrunnerom, a za Ubisoft Film & Television seriju će izvršno producirati Jason Altman i Danielle Kreinik. Prva igra u serijalu izašla je 2007., a priča prati rat između dva suparnička tajna reda, Assassina i Templara, koji koriste napredne strojeve za pristup genetskim sjećanjima u različitim razdobljima prošlosti. Sve je to vrlo ozbiljno i krajnje komplicirano i već jedanput nije uspjelo u igranoj formi, ali hej tko smo mi da copramo novi pokušaj.

U ostatku priopćenja za medije Ubisoft i Netflix nastavljaju krugod… ovaj, hvale jedni druge i nadaju se da će projekt biti dovoljno uspješan da i jednima i drugima podeblja novčanike. Zlatne WC školjke se neće same kupiti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861