Adi Shankar, izvršni producent Dredda, mogao bi raditi na Assassin’s Creed animeu – serijala.com
Trenutno čitaš
Adi Shankar, izvršni producent Dredda, mogao bi raditi na Assassin’s Creed animeu

Adi Shankar, izvršni producent Dredda, mogao bi raditi na Assassin’s Creed animeu

Tridesetdvogodišnji Shankar poznat je po neautoriziranim kratkim web filmovima prema popularnim franšizama. Shankar se proslavio kao izvršni producent filmova kao što su “The Grey”, “Killing Them Softly”, “Dredd” i “Lone Survivor”, ali internet slavu stekao je prije nekoliko godina kada je na Youtube postavio petnaestominutni kratki film temeljen na Power Rangersima s Jamesom Van Der Beekom i Katee Sackhoff u glavnim ulogama.

Ovog petka, 7. srpnja, na Netflix će doći Shankarova anime adaptacija popularne Konamijeve video-igre, Castlevania. Temeljena na igri iz 1989., “Castlevania III: Dracula’s Curse”, serija će pratiti lovca na vampire Trevora Belmonta u potrazi za Drakulom.

Ubisoft, studio iza “Assassin’s Creeda”, angažirao je Shankara da im napravi anime verziju njihovog najvećeg hita. “Assassin’s Creed” je u deset godina postojanja prodan u više od 200 milijuna primjeraka, brojeći više od deset naslova na raznim platformama. Kasno prošle godine 20th Century Fox izdao je i filmsku adaptaciju s Michaelom Fassbenderom koja je propala na kino-blagajnama. I nije bila dobra.

“Assassin’s Creed” je niz popularnih igara oko dva tajna društva, assassina i vitezova templara, koji su se borili za sudbinu čovječanstva tijekom većine povijesti. Protagonist Desmond Miles putem kompjuterske simulacije odlazi na različite točke prošlosti, uključujući renesansu i križarske ratove, u beskrajnoj borbi za očuvanje slobodne volje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861