Narcos: Mexico zaradio novu sezonu na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Narcos: Mexico zaradio novu sezonu na Netflixu

Narcos: Mexico zaradio novu sezonu na Netflixu

Vraća se Narcos: Mexico, piše The Wrap. Serija je zaradila obnovu za treću sezonu, odnosno šestu sveukupno računamo li i prve tri sezone “običnog” Narcosa koji se, između ostalog, bavio Pablom Escobarom.

Narcos je jedan od najuspješnijih Netflixovih projekata i ova obnova nije nimalo iznenađujuća, ali svejedno je sretna za one koji su čekali vijesti od veljače kada je završila druga sezona. Nakon dvije sezone Pabla Escobara i treće u koja se bavila krijumčarima droge nakon Pabla Escobara i kartelom Cali koji je vodio biznis na potpuno drugačiji način od najpoznatijeg kralja kokaina, Narcos se u četvrtoj i petoj sezoni bavio dilerima iz Meksika. A tako će se i nastaviti u novoj sezoni.

Osim obnove za novu sezonu The Wrap javlja kako je Eric Newman prepustio mjesto showrunnera Carlu Bernardu. Newman ostaje kao izvršni producent na seriji, a svoje scenaristično umijeće sada će pokazivati na novim Netflixovim projektima “Escape From Spiderhead” s Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi i “The Upper World” u kojem će glumiti Daniel Kaluuya. Nova sezona Narcosa: Mexico stiže “uskoro”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861