Netflix: Pogledajte trailere za nove (i stare) serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Pogledajte trailere za nove (i stare) serije

Netflix: Pogledajte trailere za nove (i stare) serije

Prošlog mjeseca dobili smo kratki teaser, ali Netflix nas je odlučio počastiti i s boljim i dužim promotivnim materijalom iz njihove nadolazeće serije, 1983. Ova alternativno-povijesna drama odvija se dvadeset godina nakon razornog terorističkog napada 1982. koji je zaustavio tijek oslobođenja Poljske i kasniji pad Sovjetskog Saveza. Priča prati studenta prava i policijskog istražitelja koji su naišli na zavjeru koja je zadržala Željeznu zavjesu i tajne razloge zašto Poljska dva desetljeća živi pod represivnom policijskom državom. Osam epizoda je naručeno za prvu sezonu, a 1983 svoju premijeru ima 30. studenog.

Firma za streamanje razno-raznog sadržaja danas je svojim pretplatnicima istovarila i prvu sezonu dokumentarno-reality emisije, Westside. Službeni opis kaže da se radi o devetero mladih ljudi koji se ne mogu probiti svojim talentom pa je zato ovdje valjda Netflix. Ima plesa, ima pjevanja, utisci kritičara su na spektru od odlično do užasno.

Tvrtka koja ima hrpu stvari na svojim serverima i mi samo moramo kliknuti što ćemo gledati preko interneta najavila je i seriju o slatkim psima i ljudima koji ih bezuvjetno vole. Jednostavno nazvano Dogs — emisija će imati šest priča, sve dostupno od 16. studenog.

Poduzeće koje proizvodi golemu količinu sadržaja koje nećemo nikad sve pogledati predstavilo je i završni trailer za The Ballad of Buster Scruggs. Iako je prvotna ideja braće Coen bila “preopsežna” samo za film Netflix je objavio kao će Buster Scruggs biti limitirana serija od nekoliko nastavaka, ali… sada je ipak samo film. Najzanimljivije od svega je što će film biti podijeljen u šest poglavlja (jer je život započeo kao mini-serija od šest epizoda) u raznim pričama s Divljeg zapada. “In Near Algodones”, “Meal Ticket”, “All Gold Canyon”, “The Gal Who Got Rattled”, “The Mortal Remains” i naslovna “The Ballad of Buster Scruggs”. Priče će se baviti pljačkašima banaka, umornim putujućim izvođačima, tragačima za zlatom i sličnim temama sa Divljeg zapada. Od sljedećeg petka samo na Netflixu.

Osim Bustera Scruggsa — sljedeći petak donosi i četvrtu sezonu Narcosa. Nakon dvije sezone Pabla Escobara i treće u koja se bavila krijumčarima droge nakon Pabla Escobara i kartelom Cali nova sezona bavit će se — da, pogađate — dilerima droge iz Meksika.

Od autora Planet Earth, dolazi nova dokumentarna serija, Our Planet. Sir David Attenborough bit će narator emisije koja stiže na Netflix 5. travnja 2019.

Nakon što je misteriozna kuga ubila kralja i njegovu vojsku — oni se dižu iz mrtvih i počinju širiti zlo cijelim kraljevstvom. Mladi princ mora im se oduprijeti. Kingdom — korejska serija, zombiji, povijesna drama. Netflix je već naručio drugu sezonu. Prva dolazi 25. siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861