Bear Grylls u interaktivnoj seriji, nova Sabrina, jedna Švedska serija i još ponešto – serijala.com
Trenutno čitaš
Bear Grylls u interaktivnoj seriji, nova Sabrina, jedna Švedska serija i još ponešto

Bear Grylls u interaktivnoj seriji, nova Sabrina, jedna Švedska serija i još ponešto

Ako ste žedni i gladni interaktivnih serija — evo nešto za vas. Nakon (ne)uspješnog eksperimenta kroz Black Mirrorov “Bandersnatch” Netflix predstavlja You vs. Wild, seriju u kojoj ćete upravljati Bearom Gryllsom. U maniri njegovih ranijih projekata Bear će hodati prirodom, a vi ćete mu govoriti gdje da ide. Možete ga namjerno i ubiti. Očekujemo detaljne statistike smrti Beara Gryllsa. Dostupno od 10. travnja.

Švedska serija temeljena na istoimenom bestseleru mračna je priča o bogatom društvu i tragediji u školskim klupama. Quicksand dolazi na Netflix 5. travnja.

Special prati Ryana, gay tipa s cerebralnom paralizom koji se nakon godina gubljenja vremena u lošim poslovima konačno trgnuo i krenuo živjeti. Ova neobična komedija temelji se na memoarima zvijezde i autora serije Ryana O’Connella. O’Connell je i izvršni producent zajedno s Jimom Parsonsom (The Big Bang Theory). Special će biti dostupan od 12. travnja.

Neon Genesis Evangelion se događa petnaest godina nakon razornog napada na Zemlju koji je ostavio dugotrajne posljedice na planeti. Specijalna jedinica pod naziovm “Nerv” koristi divovske mechove, Evangelione ili EVA-ove, za borbu protiv “Anđela”, divovskih vanzemaljskih čudovišta. Evangelione može pilotirati samo mala skupina tinejdžera, uključujući i Shinjija Ikarija, protagonista ove priče. Hideaki Anno je redatelj animea koji se emitirao kroz 26 epizoda na japanskoj televiziji između 1995. i 1996. i koji se tijekom produkcije borio s teškom depresijom i jedva je na kraju uspio završiti seriju. Čak je i pred sam kraj legendarni studio Gainax koji je proizvodio Evangelion ostao bez financijskih sredstava za završetak. NGE dolazi na Netflix 21. lipnja.

Od autora Planet Earth, dolazi nova dokumentarna serija, Our Planet. Sir David Attenborough bit će narator emisije koja stiže na Netflix 5. travnja.

I Netflix svoju zombi-seriju za trku ima. Smještena u rane dane apokalipse Black Summer prati Rose (Jaime King), majku koja pokušava pronaći svoju kćer dok se svijet urušava oko nje. Krv, zombiji i horor. Što ćete više. Prva sezona bit će dostupna od 11. travnja.

Sabrina se vraća u drugom dijelu prve sezone. U naslovnoj je ulozi Kiernan Shipka s čijom su karijerom i odrastanjem upoznati gledatelji Mad Mena. Ovaj put, kćerka je Visokog Svećenika Crkve Noći te vještica podvojena između svoje sudbine uz Sotonu s očeve i svijeta smrtnika s majčine strane. Metaforički pokrivajući teme poput žrtvovanja, seksualnog zlostavljanja, diskriminacije te patrijarhata, Sabrina Spellman se kroz prvih deset epizoda pokazala kao prava buntovnica i predvodnica u borbi za jednakost. Hoće li i drugi dio sezone bit jednako dobar ostaje tek za vidjeti. Od 5. travnja na Netflixu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861