Netflix je obnovio Sabrinu za još dvije polusezone, a Elementary završava sljedeće sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix je obnovio Sabrinu za još dvije polusezone, a Elementary završava sljedeće sezone

Netflix je obnovio Sabrinu za još dvije polusezone, a Elementary završava sljedeće sezone

Dobre vijest za ljubitelje Netflixove nadnaravne serije, Chilling Adventures of Sabrina. Mreža je objavila kako je naručila “treći” i “četvrti” blok epizoda, što u prijevodu znači da će se Sabrina vratiti u drugoj sezoni. Prvi blok epizoda i božićni specijal podnaslovljen Midwinter’s Tale trenutno su dostupni za streamanje na Netflixu, a drugi blok od devet epizoda pojavit će se na servisu u petak, 5. travnja sljedeće godine.

Obnova za treći i četvrti blok sveukupno će donijeti još šesnaest epizoda, što bi valjda značilo da će biti ravnomjerno podijeljeni na osam svaki. “Sabrina, mala vještica”, kako je bila znana kod nas — izvorno je strip iz sedamdesetih u izdanju Archie Comicsa, a tijekom devedesetih adaptirana je u sitcom s Melissom Joan Hart.

Netflix verzija bazirana je na istoimenom strip-izdanju iz 2014. godine. Autor stripa je Roberto Aguirre-Sacasa, inače autor i showrunner Riverdalea te kreativni direktor Archie Comicsa.

CBS je pak najavio kako će naredna, sedma sezona Elementaryja biti i posljednja. Nakon 154 producirane epizode gledatelji će se oprostiti sa Sherlockom i doktoricom Watson sljedeće godine. CBS nije najavio kada će svoju premijeru imati sedma sezona.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861