Narcos: Mexico zaradio petu, a The Good Place četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Narcos: Mexico zaradio petu, a The Good Place četvrtu sezonu

Narcos: Mexico zaradio petu, a The Good Place četvrtu sezonu

Nešto manje od tri tjedna je prošlo od premijere četvrte sezone Narcosa, ali prve sa sufiksom Mexico, a Netflix je konačno odlučio potvrditi kako će se serija vratiti u petoj, odnosno drugoj sezoni u ovoj iteraciji. Jasno? Jasno.

Narcos je jedan od najuspješnijih Netflixovih projekata i ova vijest nije nimalo iznenađujuća, ali svejedno je sretna onima koji su uspjeli dogurati do kraja sezone koja je završila cliffhangerom. Nova sezona se očekuje krajem sljedeće godine. Nakon dvije sezone Pabla Escobara i treće u koja se bavila krijumčarima droge nakon Pabla Escobara i kartelom Cali koji je vodio biznis na potpuno drugačiji način od najpoznatijeg kralja kokaina, Narcos se u četvrtoj sezoni bavio dilerima iz Meksika.

NBC je pak odlučio obnoviti svoju najzanimljiviju komediju, The Good Place, za četvrtu sezonu. Mreža nije dala do znanja koliko će epizoda imati četvrta sezona, ali realno je očekivati da će se snimati trinaest epizoda, baš kao i u tri dosadašnje sezone. “Čestitamo Mikeu Schuru i iznimno talentiranoj glumačkoj postavi koji tako divno surađuju stvarajući ovu pametnu, duhovitu i jedinstvenu seriju.”, izjavile su šefice NBC-a Tracey Pakosta i Lisa Katz.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861