Prvi pogled: Ostalo je dva tjedna do finalnog povratka u The Good Place – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled: Ostalo je dva tjedna do finalnog povratka u The Good Place

Prvi pogled: Ostalo je dva tjedna do finalnog povratka u The Good Place

Jedna od najboljih komedija trenutno na televiziji, ali i jedinstvena po svojoj premisi, dolazi svome kraju ove jeseni. NBC je početkom ljeta najavio kako će nadolazeća četvrta sezona biti posljednja za seriju, ponajviše zbog ranijeg plana autora Michaela Schura da zaokruži priču u nešto više od pedeset epizoda.

The Good Place je od samog početka bila serija ispunjena nevjerojatnim optimizmom, preispitujući etička i filozofska načela kroz razne perspektive, a Serijali vrlo draga Kristen Bell se savršeno pronašla u ulozi izgubljene Eleanor Shellstrop. Finale treće sezone je za razliku od prethodnih izostavilo još jedan veliki plot twist, ali je iza sebe ostavilo jako puno slomljenih srca te nade u reformu sustava bodovanja za ulazak u Dobro Mjesto.

Podsjetimo da je treća sezona The Good Placea donijela seriji svoju prvu Emmy nominaciju za najbolju komediju, dok su se Ted Danson i Maya Rudolf ponovno pojavili u svojim kategorijama. Također, odlična epizoda Janet(s) će predstavljati seriju u kategoriji najboljeg scenarija za komediju. Vjerujemo da će nam scenaristi pripremiti nezaboravnu finalnu sezonu kao što su uspijevali i dosad, a NBC je za kraj povećao narudžbu s tradicionalnih trinaest na četrnaest epizoda, pretpostavljamo zbog plana dvostrukog finala. Početak kraja je 26. rujna te smo već poprilično sigurni na kojem Mjestu će serija završiti nakon svog finala.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861