NBC: Will & Grace i Brooklyn 99 nagodinu, kao i zadnja sezona Blindspota – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: Will & Grace i Brooklyn 99 nagodinu, kao i zadnja sezona Blindspota

NBC: Will & Grace i Brooklyn 99 nagodinu, kao i zadnja sezona Blindspota

Kao i dosad, upfrontovski tjedan otvara NBC predstavljajući svoj raspored za televizijsku sezonu 2019/2020. Mreža nije radila nikakve veće izmjene u odnosu na prošlu godinu, tek par sitnica, i predstavila tri novaka za jesen, dok ostale čuva za zimski dio programa.

Ponedjeljak tradicionalno predvodi The Voice koji služi kao uvod u prvu novu seriju jesenskog rasporeda. Prošle godine je to bio Manifest koji je okupljao sasvim solidnu publiku iz tjedna u tjedan, dok će se za drugu sezonu vratiti u još nepoznatom terminu u mid-seasonu. Ove jeseni njegov stari termin zauzima Bluff City Law, pravnička drama koju predvodi Jimmy Smits (NYPD Blue).

Sredina tjedna ostaje doslovno nepromijenjena, a sumnjamo da će se ijedna nadolazeća serija uspjeti ugurati u ove termine utorkom i srijedom. Najnovije informacije govore da se This Is Us zacementirao u raspored naredne tri godine, dok Chicago franšiza nastavlja živjeti dok Dick Wolf može pisati.

Traileri: Odvjetnička drama Bluff City Law i komedije Perfect Harmony i Sunnyside od ove jeseni na NBC-u

Prošlogodišnji eksperiment oživljavanja NBC-jevih Must Watch TV komedija četvrtkom je izgleda mreži pošao za rukom jer su ove jeseni dvije nove i dvije povratničke komedije smjestile u tom terminu. Peta sezona Superstorea ostaje na ustaljenom mjestu, dok se naš vrlo dragi The Good Place seli za samo pola sata kasnije. Na njegovo mjesto je smješten novi sitcom Perfect Harmony čiju glavnu ulogu preuzima Bradley Whitford (The West Wing), a nešto kasnije te večeri kreće i komedija Sunnyside o odvjetniku koji priskače u pomoć nekolicini imigranata.

Ostatak rasporeda se nije ni mrdnuo s mjesta te je iznenađujuće koliko je serija zapravo ostavljeno za zimske i proljetne termine. Starosjedilac Will & Grace se po prvi put neće vratiti u jesenskom terminu, dok isto vrijedi i za posljednju sezonu Blindspota te sedmu sezonu Brooklyn Nine-Nine čija je ovogodišnja premijera u siječnju bila tek posljedica promjene mreže.

Što se tiče novih serija, NBC je za ovu sezonu naručio osam novih projekata te će njih pet – Indebted, The Kenan Show, Council of Dads, Zoey’s Extraordinary Playlist i Lincoln – svjetlo dana ugledati tek nagodinu.

NBC-jev raspored za jesen 2019

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakThe VoiceBLUFF CITY LAW
UtorakThe VoiceThis Is UsNew Amsterdam
SrijedaChicago MedChicago Fire Chicago P.D.
ČetvrtakSuperstorePERFECT HARMONYThe Good PlaceSUNNYSIDELaw & Order: SVU 
PetakThe BlacklistDateline NBC
NedjeljaSunday Night Football

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861