NBC-jev Sunnyside prva žrtva jeseni, Will & Grace uskače kao zamjena – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC-jev Sunnyside prva žrtva jeseni, Will & Grace uskače kao zamjena

NBC-jev Sunnyside prva žrtva jeseni, Will & Grace uskače kao zamjena

Nakon samo tri emitirane i dosta loše primljene epizode, NBC je odlučio skratiti muke svojoj novoj komediji. Sunnyside je smješten u raspored četvrtkom nakon odličnog uvoda The Good Place koji izgleda nije bio dovoljan da održi ovaj dosta slab sitcom na životu jer je milijun i kusur gledatelja uz 0.3 demo rejting porazna statistika za seriju čiji je jedan od izvršnih producenata također Michael Schur.

Sunnyside prati bivšeg njujorškoga vijećnika čiji je novi posao pomoći nekolicini migranata u lokalnom kafiću da dobiju američko državljanstvo. Ovaj single-cam sitcom se snažno oslanja na svoju šaroliku postavu likova koji rangiraju od zanimljivih do pomalo iritantnih, a epizode prate svakodnevne probleme nedokumentiranih u SAD-u. Nažalost, pilot epizoda (a ni pogledana druga) ne uspijevaju poslati preciznu poruku usprkos aktualnoj temi ni zauzeti jasan stav što se odrazilo i na već dosta lošu početnu gledanost.

NBC je već naručio jedanaest epizoda za prvu sezonu koje će se moći pogledati na njegovom streaming servisu, a termin četvrtkom je prepušten već provjerenoj Will & Grace. Jedanaesta i zadnja sezona je trebala krenuti tek na zimu, no izvanredne okolnosti su natjerale čelnike mreže da premijeru pomjere na četvrtak 24. listopada.

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861