Will & Grace završava iduće sezone, a Tuca & Bertie i Now Apocalypse otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
Will & Grace završava iduće sezone, a Tuca & Bertie i Now Apocalypse otkazani

Will & Grace završava iduće sezone, a Tuca & Bertie i Now Apocalypse otkazani

Nakon svega dvije povratničke sezone, NBC je nakon konzultiranja s glumcima i autorima odlučio da će nadolazeća sezona Will & Grace ujedno biti i zadnja za seriju. Ikad.

Will & Grace je već jednom završio, i to u proljeće 2006. godine s finalom osme sezone, no mreža je deset godina kasnije odlučila da želi još avantura gay odvjetnika i njegove najbolje prijateljice dizajnerice. Šesnaest novih epizoda je u konačnici emitirano u prvoj povratničkoj sezoni da bi narudžba bila povećena na osamnaest za iduće dvije godine. Jedanaesta sezona je već zakazana za midseason gdje je NBC stavio komedije poput Superstorea i The Good Placea, a krajem ovog mjeseca objavljeno je kako će ta sezona ujedno biti i posljednja.

Za razliku od Willa i Grace, nove nastavke neće ugledati Netflixova animacija Tuca & Bertie, ni Starzov Now Apocalypse. Animirana komedija rađena pod vodstvom autora BoJack Horsemana, Lise Hanawalt i Raphaela Bob-Waksberga, pratila je prijateljstvo Tuce i Bertie, dvije 30-godišnje ptičice cimerice. Prva sezona je u cijelosti izašla početkom svibnja, no Netflix je unatoč pozitivnim kritikama ipak odlučio ne nastaviti s projektom.

S nešto manje iznenađujuće strane, Starz je otkazao novu komediju Now Apocalypse autora Gregga Arakija. Cijela serija se činila kao veliki eksperiment izrade pornića, ali s pričom te iz epizode u epizodu tjerala gledatelje da pronađu barem jedan razlog zašto i dalje prate ovaj kaos i rasulo od radnje. Deset polusatnih epizoda se fokusiralo na Ulyssesa (Avan Jogia, TutTwisted) i njegove prijatelje Carly (Kelli Berglund, Lab Rats), Forda (Beau Mirchoff, AwkwardThe Fosters) i Severine (Roxane Mesquida, KaboomGossip Girl) u potrazi za ljubavi, seksom i slavom u Los Angelesu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861