Limetown — prvi trailer za Facebookovu seriju nastalu prema podcastu – serijala.com
Trenutno čitaš
Limetown — prvi trailer za Facebookovu seriju nastalu prema podcastu

Limetown — prvi trailer za Facebookovu seriju nastalu prema podcastu

Ako ste upravo vidjeli ovaj naslov i pomislili kako je to vjerojatno jedna od najgorih nakupina riječi na istom mjestu — to smo isto i mi pomislili, a mi smo taj naslov i napisali. Na ovogodišnjem TIFF-u (Toronto International Film Festival) predstavljene su prve dvije epizode Limetowna, nadolazeće Facebookove serije.

Nastala prema istoimenom podcastu Zacka Akersa i Skipa Bronkieja serija će pratiti Liu Haddock (Jessica Biel), novinarku radija APR koja pokušava riješiti misterij nestanka 300 osoba iz neuroznanstvenog istraživačkog centra u Tennesseeju. Limetown je popularni podcast iz 2015. koji se vrlo brzo nakon svoje premijere popeo na prvo mjesto na iTunesima.

Stanley Tucci pridružit će se Jessici Biel u glavnoj ulozi, dok će sporedne uloge popuniti Marlee Matlin, Kelly Jenrette, John Beasley, Louis Ferreira, Sherri Saum, Rekha Sharma i Vera Frederickson kao mlada Lia Haddock. Limetown će svoju premijeru imati 16. listopada na Facebooku Watchu… za koji nismo 100% sigurni da li je dostupan za našu regiju. Sorry For Your Loss smo uspjeli pokrenuti, ali Buffy ne. Postoje neke regionalne restrikcije. ¯\_(ツ)_/¯

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861