Mr. Robot: Posljednja sezona dolazi za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Mr. Robot: Posljednja sezona dolazi za mjesec dana

Mr. Robot: Posljednja sezona dolazi za mjesec dana

Već mjesec dana USA reklamira povratak svoje najbolje serije na male ekrane. Posljednja epizoda Mr. Robota emitirala se još u prosincu 2017., a njen autor, Sam Esmail — još je prošle godine najavio da će četvrta sezona biti zadnja.

USA je napokon objavio da ćemo morati pričekati još koji tjedan — točnije, Mr. Robot se vraća 6. listopada. Nakon sjajne prve, slabije druge i vrlo dobre treće — Mr. Robot se neće zadržavati više nego je to potrebno. Četvrta sezona imat će deset epizoda, a nedavno objavljeni trailer obećava konačni obračun Elliota i White Rosea.

Ova neobična serija toliko je izvan tradicionalne USA-ove norme da je pomalo zastrašujuće kako se uopće i našla na programu mreže koje je postala poznata po kamilicama kao što su White CollarSuits ili Royal PainsMr. Robot napeti je triler kojeg su uspoređivali s Fincherovim Fight Clubom i o kojem je internet brujao u ljeto 2015. Nažalost, nešto lošija druga sezona malo je ukaljala ugled ove serije, ali toplo se nadamo da će nam Sam Esmail i društvo pružiti najbolje što mogu prije nego otpratimo seriju u vječna lovišta.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861