Naručene nove sezone Mr. Robota i Netflixovog Punishera – serijala.com
Trenutno čitaš
Naručene nove sezone Mr. Robota i Netflixovog Punishera

Naručene nove sezone Mr. Robota i Netflixovog Punishera

Kraj godine se bliži, a broj izvrsnih serija je sve veći, no to nije spriječilo Netflix i USA Network da obnove dvije svoje kvalitetne serije, novog Marvelovog Punishera odnosno socijalno-anksioznog Mr. Robota, za nove sezone.

Nakon što nas je pola godine držao u neizvjesnosti o datumu premijere, iako su svi već znali da će biti u studenom, Netflix je početkom jeseni odlučio otkriti kad možemo očekivati njegovu najnoviju kolaboraciju s Marvelom o slomljenom agresivnom The Punisheru. Prva je sezona pokupila mješovite kritike, a streaming servisu je trebalo skoro mjesec dana da se odluči za naručivanje druge sezone. Zasad još nemamo ni okviran datum niti podatke o broju epizoda, što nije ni bitno jer se već na Međunarodni dan žena vraća moćnija, ali jednako slomljena superjunakinja Jessica Jones.

S druge strane, treća sezona Mr. Robota je nakon dva mjeseca došla svome kraju, a mreža se odlučila osigurati za nadolazeće epizode naručivši četvrtu sezonu hakerske drame. Za ovogodišnje epizode, Christian Slater je prošli tjedan, treću godinu za redom, pokupio nominaciju Zlatnih globusa za najboljeg sporednog lika u seriji, nagradu koju je i osvojio prije dvije godine.

Komentari (1)
  • Od punisheta san ovekiva vise. A osobno jessica jones je najbolja nakon daredevila. Umisto 13 da stave 8 epizoda po sezoni bolje bi bilo. Dinamičnije. I da eventualno snime u obliku 4 dvosatna filma di se nemora ista priča razvijat od početka do kraja sezone nego mogu bit 4 priče

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861