Netflix najavio drugu sezonu svoje Jessice Jones – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix najavio drugu sezonu svoje Jessice Jones

Netflix najavio drugu sezonu svoje Jessice Jones

Najbolja Marvelova serija na Netflixu, Jessica Jones, vraća se za tri mjeseca. Prošlo je dvije godine od prve sezone, a Marvelove serije nakon Jessice redom su bile predugačke, dosadnjikave i homogene mase prepoznatljive samo po boji filtera koji serija koristi.

Jessica Jones je možda najmanje poznata od svih naslovnih likova Marvelovih Netflix serija, predstavljena 2001. godine stripom Alias Briana Michaela Bendisa i Michaela Gaydosa kao privatna detektivka iz Hells Kitchena i bivši superheroj. Radnja Jessice Jones se, kao i Daredevila, odvija u New Yorku, nakon radnje iz Avengersa. No, ne bavi se njenim materijalnim i fizičkim posljedicama, koliko psihološkim.

Jessica Jones je serija koju bi svi trebali pogledati, a vrlo vjerojatno će se svidjeti onima koji nisu fanovi Marvela, jer zaista odskače od njihovih uobičajenih tonova, tema i izvedbe. Studija o zlostavljanju, traumama i kako se s njima nositi potpuno je mračna, jedinstvena, na trenutke mučna i stravična, a cijelo vrijeme i brutalno iskrena.

Druga sezona serije, s trinaest novih epizoda, dolazi na Međunarodni dan žena – 8. ožujka.

https://www.youtube.com/watch?v=QK_iX5cPDhE

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861