Kratke vijesti: Star Wars Rebels, Kevin Smith imao srčani udar, Jesse Pinkman u Better Call Saul? – serijala.com
Trenutno čitaš
Kratke vijesti: Star Wars Rebels, Kevin Smith imao srčani udar, Jesse Pinkman u Better Call Saul?

Kratke vijesti: Star Wars Rebels, Kevin Smith imao srčani udar, Jesse Pinkman u Better Call Saul?

Iskreno – Better Call Saul nikad nije bio baš najbolja ideja na papiru. Saul Goodman bio je jedan od najboljih likova iz bogate petogodišnje riznice Breaking Bada, ali bili smo prilično skeptični prije samog emitiranja. Bili smo u krivu, Better Call Saul jedna je od najboljih serija na televiziji, a njen već spomenuti autor tvrdio je kako Jesseja Pinkmana vjerojatno nećemo gledati u spin-offu.

E, pa nikad ne reci nikad, Vince. /Film piše kako je Gilligan ipak ostavio djelić šanse da se Jesse ipak jednog dana pojavi u Saulu. Hoće li to biti kasnije ove godine, u četvrtoj sezoni? Vjerojatno ne. Možda. Vidjet ćemo. “Sve je moguće”, kaže showrunner.

Peter Morgan, showrunner Netflixove povijesne drame The Crown, za digitalspy je rekao kako je u tijeku intenzivna potraga za novim Phillipom, ulogom koju je u prve dvije sezone utjelovio Matt Smith, deseti Doktor. Morgan je spomenuo kako će se treća i četvrta sezona snimati jedna za drugom i da će Olivia Colman preuzeti ulogu kraljice Elizabete u 1964., a njena vladavina trajat će do 1976. Netflix još nije odredio datum premijere treće sezone, a Morgan ima napisanu tek šačicu epizoda.

Donald Glover se prije premijere druge sezone svoje Atlante osvrnuo na neugodna, rasistička iskustva sa setova Communityja i HBO-ovih Girls. Nova sezona Atlante počinje u četvrtak, 1. ožujka.

Star Wars: Rebels će emitirati finale serije u ponedjeljak, a Disney XD ima trailer:

Prve recenzije druge sezone Jessice Jones nisu baš sjajne, a UnREAL se u trećoj sezoni vraća u formu, kaže Variety. Na snimanju svojih Comic Book Men – Kevin Smith je doživio i preživio ogroman srčani udar. Drži se, Kev.

Jennifer Lawrence došla je sinoć u goste Colbertu, pa čisto da ne završimo sa srčanim udarom, dio pijanog intervjua možete pogledati ovdje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861